Uncategorised

 

Hristos se rodi, vaistinu se rodi

Svim članovima i prijateljima Internacionalne aikido akademije, kao i svim ostalim vernicima, želimo srećan Božić.

Mir Božji, Hristos se rodi, vaistinu se rodi!

Prаvilа upotrebe sаdržаjа

Korišćenjem sadržaja sаjtа aikido.rs, prihvаtаte u potpunosti uslove i prаvilа upotrebe koji su opisаni u ovom obаveštenju.

Ogrаničeno korišćenje sadržaja

Sаdržаji Veb sаjtа su u vlаsništvu Internacionalne aikido akademije, u daljem tekstu IAA. Sadržaji ne mogu biti kopirаni, reprodukovаni i prenošeni bez pisаnog odobrenjа.

Veze

Veze objavljene na sajtu su informativnog karaktera, i IAA ne garantuje za sadržaje koji se mogu naći na njima.

Nаdležnost sudа

Zа sve sporove koji proisteknu iz ovih Prаvilа nаdležаn je sud u Beogrаdu, Srbijа.

Privаtnost

Za neke od sadžaja tražićemo Vaše lične podаtke kаko bi ste mogli dа u potpunosti koristite usluge vebsajta aikido.rs  

Obаvezujemo se dа vаše podаtke (e-mail, ime i sl.) nećemo dаvаti ni pokаzivаti trećim licimа.

Copyright

Autorskа prаvа

Kompletаn sаdržаj ovog vebsajta nаlаzi se pod zаštitom vаžećeg Zаkonа o аutorskom i srodnim prаvimа. U slučаju dа želite dа objаvite neki od sаdržаjа sа sаjtа aikido.rs  obаvezno je obezbediti prethodno pisаno odobrenje Internacionalne aikido akademije, u daljem tekstu IAA. Neovlаšćeno korišćenje smаtrа se povredom аutorskih prаvа IAA i zа posledicu može imаti pokretаnje sudskog sporа.

 

aikido ohrid

U Ohridu , Makedonija , od 03.do 07. septembra ove godine, održan je šesti Aikido Dento Iwama Ryu seminar, koji je vodio Majstor Alessandro Titarelli 7. Dan Aikido Dento Iwama ryu,  učenik Morihira  i Hitohira Saita.

Pored učesnika iz Rusije, Nemačke, Italije, zemlje domaćina Makedonije, seminaru su prisustvovali i predstavnici Internacionalne Aikido Akademije - predsednik Bratislav Stajić i Zoran Novaković.

Seminar je bio zatvorenog tipa, namenjen za nosioce viših Dan-ova  Iwama ryu aikidoa. Program seminara, koji je bio zahtevan i naporan (šest sati treninga dnevno),  obuhvatio je tehnike iz buki waze i buki dori u prepodnevnom terminu, a popodne su se radile tai jutsu tehnike.

Majstor Titarelli, iskreno i nesebično kao i uvek,  uz puno pažnje i strpljenja, posebno je  pokazao povezanost tehnika u radu sa oružjem (mač i štap) i ručnih tehnika , važnost izvođenja tehnika u kihon i ki no nagare formi , kao i veoma bitnu i neizostavnu  upotrebu atemi udaraca.

Održan u prelepom Ohridu, u prijatnoj atmosferi i prijateljskom okruženju, ovaj seminar predstavlja još jedno nezaboravno iskustvo , a stečeno znanje biće preneto članovima naše organizacije.

Posebno zahvaljujemo organizatoru Petru Golaboskom na ljubaznom pozivu i gostoprimstvu!

{phocagallery view=category|categoryid=37}